Skip to content
info@sfk.se

Webinar: Processledning för grönare godstransporterKvalitetsutveckling har historiskt enbart fokuserat på hög kundnöjdhet. Framtidens kvalitetsutveckling inkluderar dock ett nytt mål: Samhällsnytta!

Därför är det nödvändigt att stärka metoderna och undersöka om de kan ge organisationer ett sätt att uppfylla den nya målbilden.

Priscilla Navarro berättar om sin forskning, som fokuserar på hur processledning, en metodik från kvalitetsutveckling, kan ha potential att hantera nya krav ifrån samhället. Speciellt ett så pass kritiskt krav som miljömässig hållbarhet.

Denna aktivitet kör vi som ett digitalt möte via Teams istället. Priscilla föreläser och det kommer också finnas tid till frågor.
Anmäl dig gärna till barbro.bengtsson@tekniskaverken.se så vi får en uppfattning om hur många vi kan bli. Men du är också välkommen att ansluta spontant utan anmälan.
Teams-mötet öppnar en kvart innan föredraget, kl 08:45, så att alla ska hinna ordna sina inställningar.

Länken för att ansluta finns här. När du trycker på länken kommer du till en sida där du kan välja att antingen ansluta på webben eller ladda ned skrivbordsprogrammet. Om du redan har Teams-programmet öppnas mötet där automatiskt annars kan du ange namn och sedan delta som gäst. Om du inte har möjlighet att använda Teams-appen eller Teams på webben går det att ringa in på tel. tel: 08 505 323 41, ange conference ID 685 358 419#.

Välkommen!

Back To Top