Skip to content
info@sfk.se

Bli medlem i SFK

Som medlem i Svenska Förbundet för Kvalitet får du först och främst tillgång till ett nätverk av likasinnade. Inom SFK finns en variation av människor; allt från universitets-/ högskolestuderande och yrkesverksamma inom den privata eller offentliga sektorn till dem som avslutat karriären men som fortfarande brinner för frågor kopplade till kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Att utbyta idéer och dela erfarenheter – att lära av andra – är ett effektivt sätt att utvecklas. Och det är dessutom trevligt!

SFK erbjuder även kompetenshöjande och inspirerande aktiviteter i form av kurser, konferenser, seminarier/workshops och studiebesök som medlemmar får rabatt på. Du får även ett nyhetsbrev med erbjudanden samt en rad andra medlemsförmåner (läs mer här).

Årsavgifter ­(inkl. moms)

Ordinarie medlem: 935 kronor
(
Avgiften har två delar; 600 kr är serviceavgift + 150 kr moms på serviceavgiften, 185 kr medlemsavgift)
Pensionär: 200 kronor
Student: 0 kronor
Sektion: 185 kronor (adderas till medlemsavgift enligt ovan)

Stödmedlem: Nu finns möjlighet att bli STÖD medlem till SFK.
Du som vill stödja SFK betalar in valfri summa.

Bli Medlem här!

(Du skickas vidare till vårt medlemssystem MyClub).

Nyhetsbrev för dig som är medlem

Nyhetsbrev skickas ut regelbundet till alla föreningens medlemmar. Får du inget nyhetsbrev från oss kan det beror på att vi inte har aktuell mejladress. Meddela förändringar till info@sfk.se.

Nyhetsbrev 2024 

SFK nyhetsbrev 2024 nr 3

SFK nyhetsbrev 2024 nr 2 

SFK nyhetsbrev 2024 nr 1

Nyhetsbrev2023

SFK nyhetsbrev 2023, vecka 50

SFK nyhetsbrev 2023 – veckan 40

Avsluta medlemskap

Önskar du att avsluta ditt medlemskap, mejla till info@sfk.se. Uppge kontaktuppgifter gärna medlemsnummer och anledning, så att vi kan dra lärdom och bättre anpassa vårt erbjudande framåt.

Back To Top