Skip to content
info@sfk.se

INSTÄLLD Företagsbesök inom KMA (Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö) – Lärande genom erfarenhetsutbyte


  • Genomfört:
  • 16/4 -20
  • Plats
  • Metallvägen 6, Vetlanda

En inbjudan från SFK Småland

Vi ställer in denna aktivitet pga Corona viruset. Återkommer om nytt tillfälle. Mvh Carl-Eric Lindvall Ordf SFK Småland 0708 395 652 sfk_smaaland@telia.com

Företagsbesök inom KMA (Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö) – Lärande genom erfarenhetsutbyte

Adress: Hydro Extrusion, Huvudingången, Metallvägen, Vetlanda

Tid: 2020-04-16 kl 12.30 – 16.00 (start med lunch vid 12.00)

Förslag från medlemmar och styrelse att starta nätverkande genom studiebesök hos olika företag. Företaget kommer att presentera valda delar av sitt kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete som kan ge er tips och råd till er verksamhet. Ni får också en möjlighet att skapa nya kontakter. Vi kommer under våren att prova detta koncept och utvärdera inför hösten.

Aktiviteten är för medlemmar i SFK Småland och är kostnadsfri.

Först ut är Hydro i Vetlanda som kommer att lägga fokus på Arbetsmiljö i sin presentation.

Hälsan och säkerheten för de som arbetar hos och för oss är vårt främsta och viktigaste ansvar. Vi verkar för att främja och förbättra hälsan hos företagets personal och entreprenörer. Vi är ett branschledande företag och vet hur viktigt det är med kravefterlevnad och kvalitet vid leverans av högvärdiga produkter till kunderna.
Vår strategi för att förbättra våra processer bygger på riskbedömningar, ledarskap och engagemang. För att nå framgång i arbetet med att varaktigt förbättra oss arbetar vi systematiskt med dessa frågor. Vi styr dessa processer med byggstenar som policys, rutiner och instruktioner.

Vi är certifierade mot ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, IATF.

Under 2020 har vi som mål att certifiera oss mot ISO 45001:2018 samt ASI, som är ett initiativ inom aluminium-branschen. 

”Innovativa aluminiumlösningar Från kryssningsfartyg till LED-belysning, fönster, luftkonditioneringsanläggningar och hundratals produkter däremellan. Hydros experter hjälper till att konstruera, strängpressa och tillverka komponenterna som formar din värld. Världens största leverantör av aluminiumlösningar finns nära dig.”

Upplägget blir en presentation från företaget, rundvandring med fokus på Arbetsmiljö, Kvalitet & Miljö samt tid för diskussion och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna. Vi kommer att genomföra dessa företagsbesök under en halvdag antingen förmiddag eller en eftermiddag.

Anmäl dig senast 9 april i  bokningsformuläret, tack

Vid frågor kontakta Christina Nordin, Christina.Nordin@kapsch.net 0709- 921 594
Styrelseledamot i SFK Småland.

Bokning

Det går inte längre att göra bokningar på den här aktiviteten.

Back To Top