Skip to content
info@sfk.se

Nätverksträff på tema: Roller inom kvalitetsutveckling och processledningSFK VDÖ bjuder in till nätverksträff på tema: Roller inom kvalitetsutveckling och processledning torsdag den 11/10 kl. 9:15 – 13 (inkl. lunch) på Handelshögskolan vid Karlstads universitet (sal 1B 309).

SFK arbetar med att stärka kvalitetsprofessionens roll och SFK VDÖ bjuder in till en halvdag för att diskutera våra egna roller inom verksamhets- och kvalitetsutveckling för att kartlägga vilka kompetenser och förmågor som ”kvalitetsprofessionella” kan representera på olika nivåer och inom olika utvecklingsinitiativ.

Folke Höglund, som har lett ett projekt kring kvalitetsprofessionens uppdrag, roller och kompetenser, delar med sig av sina insikter och ramverk i presentation och inspel under våra diskussioner. Folke är en känd profil inom kvalitetsområdet, en uppskattad föreläsare och författare till boken Kvalitetsutveckling och Sex Sigma på Studentlitteratur.

Marie-Therese Christiansson, lektor och forskare vid ämnet informatik, berättar om senaste nytt kring metoder för processorientering i praktiken (PoP) och presenterar aktuell forskning kring roller i processledning. Deltagarna kommer att få med sig angreppssätt och metod för att definiera roller inom processledning på hemmaplan.

Under eftermiddagen arrangeras Handelshögskolans dag vid universitetet. Vi bjuder in våra deltagare att även delta i detta event:

Länk till eventet

Vi är övertygande om att det kommer att bli en spännande halv-/heldag som både väcker tankar och ger nya insikter. Inte minst är dagen ett utmärkt tillfälle för att nätverka! 

Länk till anmälan

Back To Top