Skip to content
info@sfk.se

Hur arbetar man bäst med interna revisioner?Får man till de interna revisionerna på ett bra sätt leder det till en förbättringar men också till en förbättringskultur. Få man inte till ”det” blir de interna revisioner en ritual med ett marginellt värde.

Under två intensiva timmar träffas vi och delar frågor och erfarenheter kring temat interna revisioner. Vad samtalet kommer handla om styrs av vi som är med. För att kunna navigera och styra in mot det som är intressantast kommer vi utgå från en processbild över den interna revisionen.

Eventet är öppet för alla oavsett erfarenhet men detta är inte en utbildning i intern revision utan ett forum för frågor och erfarenheter kring temat interna revisioner.

Antalet deltagare är begränsat till 18 personer eftersom tiden är kort och vi ska hinna med de frågeställningar vi tycker är viktigast.

Moderator för eventet kommer Lennart Gidlöf vara. Han har över 20 års erfarenhet av interna och externa revisioner. Han har dessutom utbildat i intern revision för bland annat SIS sedan 2001. Sedan 2017 är han seniorkonsult vid Sustema AB.

Dag och tid: 2019-05-27 från kl.14:30 till 16:30

Plats: Sustemas kontor Stora Nygatan 45 i Gamla Stan
Portkod kommer mailas till de som anmäler sig

Vi kommer bjuda på ekologiskt kaffe och te.

Klicka här för att anmäla dig.

Välkommen!

Back To Top