Skip to content
info@sfk.se

Kvalitet 4.0 – när digital teknologi förändrar spelreglernaVälkomna till Chalmers för att lära om konceptet Kvalitet 4.0!

Masterstudenterna Raoul Sisodia och Daniel Villegas hos Chalmers presenterar sin masteruppsats om den spännande utvecklingen av kvalitetsarbete, som vi kallar ”Kvalitet 4.0”. De har studerat hur den digitala teknologin kommer att ge nya möjligheter för effektivare kvalitetsarbete. Studierna har bedrivits dels av genomgång av litteratur inom ämnet och dels genom ett antal intervjuer med personer insatta i konceptet.

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Ni som inte fick möjligheten att delta, hör av er till undertecknad, så kanske det blir möjligt att ordna en specialaktivitet med studenterna.

Kvalitet 4.0 kommer att vara temat i SFK årliga konferens, WQD, som hålls den 12 november 2020, då SFK Väst är arrangörer. Boka almanackan för den dagen, det kommer att bli ett givande arrangemang! Håll uppsikt efter löpande uppdateringar om program och talare under kommande år!

Platsen är: Chalmers Vasa 6 Vera Sandbergs Allé 2, 411 33 Göteborg.

Mvh,
Folke Höglund
folke.hoglund@gmail.com

Bokningar

Det går inte längre att göra bokningar på den här aktiviteten.

Back To Top