skip to Main Content
031-390 90 90 info@sfk.se
SFK Småland önskar alla  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

SFK Småland önskar alla GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Vi vill även passa på att tipsa om vårens inplanerade aktiviteter. Notera gärna i era almanackor så att ni inte missar något intressant. Inbjudningar kommer att skickas ut löpande till nedanstående aktiviteter.

Internrevisionsutbildning enligt IATF 16949: 2016 – 21-23 januari

Kursen ger deltagarna kunskaper i revisionsteknik, core tools samt kraven i IATF16949 som sedan ska kunna användas på ett effektivt sätt för att utföra interna systemrevisioner på det egna företaget.

Utbildare: Gunilla Winroth, Winroth Verksamhetsutveckling AB, mångårig erfarenhet av externrevision enligt ISO/TS 16949 samt certifierad VDA 6.3 revisor.

Marie Wieslander, MW Verksamhetsutveckling AB, mångårig erfarenhet av fordonsindustrins krav samt av att genomföra interna revisioner, är även certifierad VDA 6.3 revisor.

Tid: 21-23 januari 2019, visst kvällsarbete den 22 januari, i priset ingår logi samt mat

Plats: Vrigstad Värdshus

Anmälan: senast 20 december. Inbjudan till denna aktivitet finns på www.sfk.se med möjlighet till anmälning.

 

Utbildning i praktisk hantering av riskanalys kopplat till miljö & arbetsmiljö – 21 februari

En dag där teori och praktik blandas. Vi får information om vilka områden som ställer krav på analys och bedömning av risker, tips om olika typer av riskanalyser, hur man hanterar resultatet från riskanalyser. Efter utbildningen får man med sig exempel på modeller och dokument/verktyg som kan användas i det fortsatta arbetet med riskanalys i den egna verksamheten.

Utbildare: Christina Johansson Persson från Meliax Group AB. Christina har närmare 25 års erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt är godkänd som tredjepartsrevisor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Tid: 21 februari 2019, klockan 9.00 – 16.00

Plats: Trio Plast AB, Smålandsstenar

 

Årsmöte SFK Småland samt besök på Baby Björn – 15 mars

Årsmöte SFK Småland samt företagsbesök på Baby Björn i Lanna som även berättar om sitt företag och tar oss med på en rundvandring i verksamheten.

Tid: 15 mars 2019, klockan 9.00 – 13.30 (inkl. lunch)

Plats: Baby Björn, Lanna

 

Fallgropar i IATF 16949:2016 – 4 april

Den nya standarden för fordonsindustrin har nu funnits en tid och de vanligaste fallgroparna i denna standard har nu börjat visa sig. Vi går igenom vilka dessa är och ger även tips och idéer hur man kan undvika dessa.

Utbildare: Gunilla Winroth, Winroth Verksamhetsutveckling AB, mångårig erfarenhet av externrevision enligt ISO/TS 16949 samt certifierad VDA 6.3 revisor.

Tid: 4 april 2019

Plats: Vrigstad Värdshus

 

Håll utkik efter våra inbjudningar eller titta på www.sfk.se för information om kommande aktiviteter.

Hälsningar

Styrelsen i SFK Småland

Carl-Eric Lindvall
Ordf SFK Småland
0708 395 652

Back To Top